Lionsclub Goes verkoopt voor Sinterklaas chocoladeletters. Een mooie letter van kwaliteitschocolade. Prijs: €6,00 per stuk, waarvan €2.50 bestemd is voor stichting Jarige Job.

Lionsclub Goes verkoopt tegen Sinterklaas luxe chocoladeletters ten behoeve van Stichting Jarige Job en de Voedselbank Goes.
De prijs van één chocoladeletter is € 6,00. Van iedere verkochte chocoladeletter gaat € 2,50 naar deze goede doelen!!
U kunt de chocoladeletters bestellen via Lionsclub Goes : goes@lions.nl
SVP aantal letters z.s.m. doorgeven (doch uiterlijk voor 9 november), alsmede het bezorg/factuuradres. U ontvangt van ons een factuur.
Na ontvangst betaling (uiterlijk op 23 november) zorgen wij ervoor dat u uw bestelling op uw bezorgadres ontvangt uiterlijk 30 november.

Over Stichting Jarige Job en de Voedselbank

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Wist u dat voor ruim 61.000 kinderen in Nederland dit niet
vanzelfsprekend is? Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen
cadeau, hangen er geen vrolijke ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school.  Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,-, met alles erop en eraan. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes. Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen de ouders de Jarige Job verjaardagsbox. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart gemaakt is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest!
Jarige Job werkt samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Via de Voedselbank worden de anonieme boxen verspreid onder de ouders. Daarnaast zorgen de vrijwilligers van de Voedselbank dat de kinderen op hun verjaardag ook nog een taart ontvangen!

Steun met uw bedrijf/instelling deze goede doelen via Lionsclub Goes !

Klik hier voor de folder in PDF-formaat over deze Sinterklaasactie.

Besteformulier voor clubleden